4/17/2015

Getting into pink lips


Lately I've been wearing this lip combo a lot: Bourjois Rouge Edition velvet in Pink pong with Aura lip liner in 52. Together they give an amazing bold deep pink lip.
Normally I'm not a fan of pink. I almost never wear this color and only two pink clothing items I own are powdery pink dress and clutch bag. Other shades of pink were never appealing to me.
With this lip color I didn't even think about it and bought the Bourjois lipstick first and later lip liner to go with it. I never thought of it as a color, more of a creamy and nice lipstick, I guess blogger subconsciously made me do it.
In the past year I saw so many great makeup looks with this shade of bright pink and I just went for it naturally.
My mind is normally open and I do love trying different colours all the time, I just never saw myself with bright pink lips.And you know what, I love it. Never say never is truly an accurate expression in the makeup world.
Did you ever get into a color you thought you'll never wear?


U poslednje vreme sam dosta nosila ova dva proizvoda na usnama: Bourjois Rouge Edition velvet in Pink pong i Aura lip liner in 52. Zajedno daju prelepe tamno pink usne.
Obično nisam ljubitelj pink boje. Skoro nikada je ne nosim a inače su dva jedivna komada roze odeće koje posedujem puderasto roze haljina i pismo tašna. Druge roze nijanse mi nikada nisu bile primamljive.
Sa ovom kombinacijom nisam ni razmišljala kupila sam prvo Bourjois karmin, a kasnije i olovku za usne koja ide uz njega. Nikada nisam razmišljala o njemu kao o boji, više kao o kremastom, lepom karminu, verovatno su me blogeri podsvesno naveli na ovu kupovinu.
Prošle godine sam videla dosta sjajnih izgleda sa ovom jarko pink nijansom i jednostavno sam prirodno počela da je nosim.
Jesam otvorenog uma i volim da probam različite boje sve vreme, samo nikada nisam videla sebe sa jarko pink usnama. I znate šta, mnogo mi se sviđaju. Nikad ne reci nikad je zaista tačna izreka u svetu šminke.
Da li ste vi počeli da nosite neku boju za koju ste mislili da je nikada nećete nositi?

SHARE:

6 comments

 1. A swatch na usama, na ruci, samo karmin, pored olovka, pa karmin preko olovke, na usnama sa jednim pa sa oba... E blogerke, ne dolazimo mi ovde da čitamo more teksta, ovde smo mahom da vidimo slike, pa ako nam se svide dodamo malo teksta... Ovakakv post je stoga, potpuno beskorisan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cenim konstruktivnu kritiku, ali ''svočeva'' nema iz dva razloga. Prvi je zato što ovo nije recenzija proizvoda, već post o nijansama pink karmina koje ja volim i nosim u poslednje vreme. Drugi razlog je što sam svočeve istih već uradila u postu recenzije Rouge Edition velvet karmina i postu sa Aura olovkama. Ne znam zašto misliš da svi u postovima gledaju samo slike, ja lično više volim da pročitam lep tekst. Srećom, ima dosta divnih blogova pa svako može da prati one koji su bliski njegovom senzibilitetu. :)

   Delete
 2. Ove boje izgledaju prelepo za leto mada nisam sigurna da li bih ja mogla da ih iznesem. Ja nikada nisam mislila da cu nositi tamnije boje na usnama ali one su bile pravi hit za jesen i zimu tako da sam morala da ih probam i naravno odusevila se :)

  sparklygoddess.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :) Znam, tako je meni bilo i sa tamnim ruževima, i sa pink karminom i sa narandžastim, na kraju su me svi oduševili. :D

   Delete
 3. Post potpuno beskoristan. Ako vec nesto radis, radi ga kako treba a ne ofrlje.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imaš pravo na svoje mišljenje, ja na svom blogu pišem postove kakve ja volim da pročitam i kakve moji redovni čitaoci traže, a ovo je jedan od njih. Post je nastao zbog toga što sam dobijala dosta pitanja o najboljoj kombinaciji pink olovke i ruža i verujem da je onima koje je to zanimalo bio koristan. Ako ti se ne sviđa način na koji neko piše i objavljuje postove na svom blogu, taj blog ne moraš da čitaš, već neki koji ti se sviđa. :)

   Delete

Feel free to share your thoughts!