Small bag can be a tricky thing to pack. You always feel like you forgot something and we are all so used to big bags that it is suspicious when a bag is light. I try not to carry much, most of the time these are the essentials I keep in a smaller bag.

1) Small perfume I like to keep a little perfume in my bag at all times, right now it's Yves Rocher miniature coconut perfume.

2) A mirror This one is pretty obvious and I try to kill two birds with one stone so I carry Too Faced Candlelight, it has a nice mirror, but it's also a nice highlighter in case I didn't apply it or I need to add more.

3) Hand cream A great product to keep in your bag, I try to find the smallest version possible. L'occitane dry skin hand cream is one of my favorite hand creams, I got this sample size in a magazine, but the smallest tube you can buy is also the perfect size for handbags.

4) Lip balm If I'm not wearing lipstick I like to apply lip balm as often as possible. Oriflame Tender care protecting balms are great, this one is in Caramel flavor.

5) Lipstick We all know lipsticks need to be reapplied and I like to carry the color that I'm wearing so I can fix my lipstick at all times.

6) Blotting papers If you have oily skin you know how blotting papers can work their magic and get the oil under control. The ones I like and use a lot are Oriflame Optimals Matte Touch Face blotting tissues.

What do you carry in a small bag?



Mala torba može da bude nezgodna za pakovanje. Uvek imate utisak kao da ste nešto zaboravili i svi smo toliko navikli na velike torbe da nam je sumnjivo kada je torba lagana. Trudim se da ne nosim previše stvari, najčešće su ovo svi proizvodi koje nosim u manjoj torbi.

1) Mini parfem Volim da imam manji parfem u torbi sve vreme, trenutno je to Yves Rocher mini parfem sa mirisom kokosa.

2) Ogledalce Ovo je prilično očigledno, gledam da ubijem dve muve jednim udarcem i nosim proizvod koji ima ogledalo, kao Too Faced Candlelight. Ogledalo koje ima je dobro, ali je i hajlajter lep što je korisno ako zaboravim da stavim hajlajter ili ako želim da dodam još malo.

3) Krema za ruke Uvek je korisno imati je u torbi, trudim se da nađem najmanju moguću verziju. L'occitane dry skin krema za ruke mi je jedna od omiljenih, ovo je uzorak iz časopisa ali i najmanja tubica ove kreme koja može da se kupi je savršena za torbu.

4) Balzam za usne Kada ne nosim karmin volim da mažem labelo ili balzam za usne što češće. Oriflame Tender care univerzalni balzami su odlični, ovaj je sa mirisom karamele.

5) Karmin Svi znamo kako karmini moraju da se popravljaju pa volim da u torbi imam boju koju nosim ida mogu da popravim karmin kada je potrebno.

6) Papirići za matiranje Ako imate masnu kožu, poznat vam je magičan način na koji ovi papirići rade i drže sjaj pod kontrolom. Oni koje volim i dosta koristim su Oriflame Optimals Matte Touch Face blotting tissues.

Šta vi nosite u maloj torbi?