Instead of my regular outfit posts, that I post every Monday, I decided to write a mixed favourites with fashion and beauty products I loved in November. The main reason for this is that I noticed I forgot to do a favourites post in September, and November beauty favourites won't be up soon, so here's a nice way to make it up. Get ready for some favourites blabbering and a lot of adjectives like ''beautiful'' and ''amazing''.

Golden Rose Velvet matte lipsticks and Aura lipliner This is actually this first time I've tried Golden Rose lipsticks and they are pretty great. The two colours I've worn the most are 14, the loveliest natural pink and 03, the perfect nude. Obviously you do need a lipliner for a nude lipstick, and I've been loving Aura lipliner in 31. When mixed together these two create an amazing 90s inspired nude lip combo.

Tortoise shell Ray Ban Wayfarer sunglasses One of my favourite sunglasses shapes, I always go back to them. I don't know why, I prefer wearing thick framed sunglasses during autumn and winter, while I feel like thin frames (aviators and similar models) are the best for summer. This probably doesn't make sense to anyone else, but for some weird reason it makes sense to me.

Dolce&Gabbana The one perfume Another all time favourite, a scent I'm really attached to since it's one of the first perfumes I've ever had. .

Burgundy patent leather ankle boots I've been avoiding this pair for a while, only because they are not as comfortable. Heel is not too high, but I wasn't able to walk in them so easily. After a while and some breaking in, they became more wearable and I enjoy wearing them a lot.

Black turtleneck Turtlenecks are my thing and lately I can't seem to stop wearing them. I've had this one for years and I still love it.

Boyfriend jeans Jeans wise I have my comfort zone (skinny jeans and sometimes straight leg), so I'm trying to switch it up a bit and I'm giving other cuts a chance. Boyfriend jeans are quite comfortable and easy to dress up or down.



Umesto uobičajenog modnog posta sa odevnom kombinacijom, koji objavljujem ponedeljkom, odlučila sam da napišem post koji je kombinacija omiljenih proizvoda u kategoriji mode i lepote. Glavni razlog za to je što sam tek sada primetila da sam zaboravila da uradim post sa favoritima u septembru, a ima još vremena do novembarskih favorita, pa je ovo dobar način da ih nadoknadim. Spremite se za malo raspredanja o favoritima sa puno prideva kao što su ''prelepo'' i ''sjajno''.

Golden Rose Velvet matte karmini i Aura olovka za usne Ovo je zapravo prvi put da sam probala Golden Rose karmine i jako su dobri. Dve boje koje sam najviše nosila su broj 14, što je predivna prirodna boja mesa i 03, koja je savršena nude nijansa. Naravno, uz nude karmin vam treba i olovka za usne i u poslednje vreme sam koristila Aura lipliner u boji 31. Kada se pomešaju ovaj karmin i olovka dobije se divna kombinacija na usnama, inspirisana povratkom šminke devedesetih godina.

Bordo lakovane čizme do članaka Izbegavala sam ovaj par neko vreme, samo zbog toga što nisu najudobnije. Štikla nije previsoka, ali nisam mogla baš lako da hodam u njima. Posle nekog vremena kada sam ih razgazila postale su udobnije i sada uživam da ih nosim.

Tourtoise shell Ray Ban Wayfarer naočare za sunce Jedan od mojih omiljenih modela naočara za sunce, uvek im se vraćam. Ne znam zašto, više volim da nosim debele ramove tokom jeseni i zime, dok mi deluje da su tanki ramovi (avijatičarke i slični modeli) najbolji za leto. Ovo verovatno nema smisla nikome sem mene, ali iz nekog čudnog razloga deluje mi logično.

Dolce&Gabbana The one parfem Još jedan večni parfem, miris za koji sam zaista vezana jer je jedan od prvih parfema koji sam imala.

Crna rolka Rolke su nešto što jako volim i u poslednje vreme ne mogu da prestanem da ih nosim. Ovu imam godinama a  i dalje je jako volim.

Boyfriend farmerke Što se farmerki tiče imam svoju zonu sigurnosti (skini farmerke i one sa ravnim nogavicama) i sada se trudim da iz nje izađem i dam drugim modelima šansu. Boyfriend farmerke su prilično udobne i lako se kombinuju uz opuštenu, ali i elegantnu odeću.


BN BOS boots
Vintage black turtleneck, similar here
Calvin Klein jeans boyfriend jeans, similar here






     SHOP THE POST