I love wearing stripes, especially pretty striped blouses like this one. Even when you don't like to experiment with your outfits, it's nice to have couple of items like this so you can mix things up a bit. If you don't want the cliche navy striped shirt (I love them as well) you have the variety of colours and models to choose from. Stripes are well known as prints for people who don't like wearing colours.

Like always, I can resist a vintagy vibe, so I'm wearing my vintage bag and shoes along with high waisted pants (you really can't go wrong with black high waisted pants). And I'm finally back to light brown hair thanks to a skilled hairdresser and eight hours it took to take off my dark colour.


Obožavam da nosim prugice, posebno lepe bluze sa prugama kao što je ova. Čak i kada ne volite puno da eksperimentišete sa svojim odevanjem, lepo je da imate nekoliko sličnih komada koji će uneti malo živosti u svakodnevne kombinacije. Ako ne volite klasične mornarske pruge (ja i njih volim, klišea nikad dosta) imate veliki izbor modela i boja pa možete da nađete prugice koje vam odgovaraju. Pruge su dobro poznate kao printovi za ljude koji ne nose boje.

Kao i uvek, ne mogu da odolim vintage komadima, što se ogleda u cipelama i tašni i pantalonama visokog struka (koje u stvari nisu vintage ali imaju takav kroj). I konačno sam uspela da se ''vratim'' u svetlo smeđu boju kose zahvaljući frizerki i nakon osam sati koliko je bilo potrebno da se moja bivša tamna boja skine.


T by Alexander Wang blouse similar here
H&M pants here
Calliope vest similar here
Vintage Gucci bag similar here
Vintage shoes
DVF sunglasses
Asos watch
Vintage and Ti Sento rings
Accessorize belt



Photos by Ana (beautystuffbyana)



Follow my blog with Bloglovin