In today's post I'm channeling my love for jumpsuits and sneakers. And messy buns. My jumpsuit love story started when I was about sixteen and I found a great Zara jumpsuit in Nice. I wore that jumpsuit for years. That was the first time I traveled on my own, without parents, my sister or my best friend so I'm attached to all of the clothes I bought on that trip.

I wore the jumpsuit fair amount of times, I even wore it to my college entrance exam. Its material is now quite worn out, but this jumpsuit made me realize how practical jumpsuits are. Much like a summer dress, but more wearable. Now I have a jumpsuit collection, I wear them all the time, with a T-shirt underneath or denim jacket on top, with too much or no jewelry...

When it comes to sneakers, I already wrote on and on about how much I love them right now, so I should stop. Turtlenecks are still huge and I thought it will be interesting to try this one under my jumpsuit. The whole outfit is so comfortable and wearable and I also love this black and white colour scheme.



U današnjem postu kanališem ljubav prema kombinezonima i patikama. I neurednim punđicama. Moja ljubav prema kombinezonima počela je kada sam imala oko 16 godina. Tada sam u Zari u Nici pronašla jedan divan kombinezon koji sam nosila godinama. To je bilo moje prvo samostalno putovanje, bez roditelja, sestre i najbolje drugarice, i za svu odeću koju sam tada kupila vežu me posebne uspomene.

Pomenuti kombinezon sam pošteno iznosila, čak sam ga obukla i za drugi dan prijemnog za fakultet. Sada je materijal dosta istrošen pa više ne mogu da ga nosim, ali mi je pomogao da shvatim koliko su kombinezoni zapravo praktični! Nešto kao letnja haljina, ali mnogo nosivija! Sada ih imam dosta, i često ih nosim, sa majicom ispod, teksas jaknom preko, sa puno ili malo nakita... 

Što se patika tiče, mislim da sam se svima popela na glavu sa time koliko ih trenutno volim pa bi bio red da ovde stanem. Rolke su i dalje veliki trend i bilo mi je zanimljivo da ovu isprobam ispod kombinezona. Cela kombinacija je toliko udobna i nosiva, a volim i ovaj jednostavan crno-beli kolorit.


Asos jumpsuit
H&M top
Reebok Classic sneakers
DVF bag
Ray Ban Wayfarer sunglasses
Casio watch
Vintage rings


Photos by Ana (beautystuffbyana)




Follow my blog with Bloglovin