Another day, another vintage skirt. I'm just now realizing that most of my skirts came from my mom's closet. We actually often go through her old clothes for fun, to see if there are still stuff we would wear today. And most of them are lovely vintage pieces like this skirt. To be honest, I think materials used to be so much better and that's why old clothes last longer. This skirt is made of cotton that is still so soft, like the skirt was made yesterday.

On day to day basis I enjoy wearing skirts a lot. They are so easy to style and you always feel free and comfortable. Personally, I feel so much better in a wide skirt than in a tight pair of shorts. Although I do like a nice shorts outfit. I skipped ironing the skirt, it was to hot to be bothered with that, but I think it still looks chic with all the creases.



Još jedan dan, još jedna vintage suknja. Tek sad sam shvatila da većina mojih suknji zapravo dolazi iz ormana moje mame. Nas dve često iz zabave preturamo po njenim starim stvarima da bismo videle šta od odeće bismo nosile i danas. I većina stvari su divni vintage komadi kao ova suknja. Da budem iskrena, mislim da su materijali ranije bili mnogo kvalitetniji i da zato stara odeća duže traje. Ova suknja je napravljena od pamuka koji je i dalje toliko mekan, kao da je suknja sašivena juče.

Inače jako uživam u nošenju suknji. Tako se lako stilizuju i uvek se osećate slobodno i udobno u njima. Ja lično se mnogo bolje osećam u širokoj suknji nego, recimo, u uskom šortsu. Iako volim i kombinacije sa šortsevima. Preskočila sam peglanje suknje, bilo je toliko toplo da nisam mogla da se zanimam sa peglom, ali mislim da i izgužvana izgleda šik.





Vintage skirt
Vintage denim jacket
No brand shirt
No brand necklace
H&M bag
Fornarina shoes
Asos sunglasses
Casio watch 
Pandora ring







Follow my blog with Bloglovin