Oh, how much I love to name the post with some interesting pun that's probably only funny to me. Seriously, I'm the biggest fan of puns. Anyways, from the title and photos you've probably noticed this is going to be one of those posts where I write, well, about anything that occupies my mind right now. And this time it's jewelry. Inspired by my newest bracelet (it's so pretty and cool, right?) I gave jewelry some thought. Humans have been wearing jewelry for more than 135,000 years, which is a mid blowing fact. So when you are leaving the house so happy and confident 'cause of your new necklace, you are basically feeling what an ancient human felt while wearing a brand new fish bone necklace. Only the ancient human didn't have a house, but you get the point. 

My new bracelet made me think about a certain phenomenon. If you are a fellow jewelry lover maybe it happened to you too. You know how when you get a new piece of jewelry you start wearing only that piece and abandon all the rest? It happens even to the best of us, even Carrie Bradshaw had a phase where she wore only couple of bangles or stacked necklaces through more than a couple episodes. Not to mention the Carrie necklaceIgnoring the fact that she's an imaginary person, which is not relevant for this story. I also often do that, but I try to switch it up from time to time so the rest of my jewelry won't feel abandoned. Although I used to collect cheapy jewelry like crazy (I mean one piece of new jewelry a day crazy) now I'm focusing more on collecting good quality pieces that will last me a long time. Even if I end up wearing one piece for ages.

What do you think, are you more into switching jewelry all the time or wearing one quality piece longer?



Koliko samo volim da nazovem post igrom rečima koja je verovatno samo meni smešna. Ozbiljno, veliki sam ljubitelj igre reči. Iz naslova i fotografija verovatno ste primetili da će ovo biti jedan od onih postova gde pišem, pa, o bilo čemu što mi padne na pamet. Sada je to nakit. Inspirisana svojom novom narukvicom (toliko je lepa i kul, zar ne?) bacila sam se na razmišljanje o nakitu. Ljudi nose nakit već više od 135,000 godina što je neverovatna činjenica. Što znači da kada izlazite iz kuće presrećni i puni samopouzdanja jer nosite novu ogrlicu, u principu se osećate isto kao praistorijski čovek sa svojom novom ogrlicom od ribljih kostiju. Samo što praistorijski čovek nije imao kuću, ali shvatate poentu.

Moja nova narukvica me je navela na razmišljanje o jednom fenomenu. Ako i vi volite nakit možda se i vama to dešavalo. Znate kako kada kupite novi komad nakita počnete da nosite samo njega i napustite sve druge? Dešava se i najboljima od nas, čak je i Keri Bredšo imala faze gde nosi samo nekoliko narukvica ili naslaganih ogrlica u više epizoda. Da ne spominjem njenu Keri ogrlicu. Na stranu to što je ona nepostojeća osoba, to nije relevantno za ovu priču. :D I ja to često radim, ali promenim s vremena na vreme da mi se ostatak nakita ne bi osećao napušteno. Iako sam ranije kupovala jeftin nakit kao luda (bukvalno jedan komad nakita dnevno) sada se fokusiram više na sakupljanje kvalitetnih komada koji će mi trajati duže. Čak i ako to znači da ću jako dugo nositi neki komad.

Šta vi mislite, da li više volite da non-stop menjate nakit, ili da nosite jedan kvalitetan komad duže?




Editivas bracelet
New Look shirt
Essie nail polish in limo-scene
NYX Matte Lipstick in Indie flick





Follow my blog with Bloglovin