When you learn that some countries (like the homeland of H&M, Sweden) have to import materials for recycling, you realize that maybe we finally are starting to take sustainability seriously. Some companies are for sure taking it to the next level, like H&M with its Conscious line. The story behind Conscious is not only about using recycled items to create new ones, it's also about environmentally friendly and ethical products.

Kada čujete da neke zemlje (kao na primer postojbina H&M-a, Švedska) moraju da uvoze sirovine za reciklažu, počnete da shavate da smo možda konačno počeli ozbiljno da shatamo ekološku modu. Neke kompanije to rade na potpuno drugom nivou, kao H&M sa svojom Consious linijom. Priča iza Concious-a nije samo o korišćenju recikliranih tkanina da bi se napravile nove, ona je takođe i o proizvodima koji se etički proizvode i ne štete planeti.







Pants I'm wearing here are actually from the Conscious line and they are made of cotton that's incredible, I think it's the best pair of black pants I've ever owned. Their quality is something that will make them stay in your closet for a long time, which means no shopping for new pants aka buying less of the same stuff which is definitely Eco friendly.

Pantalone koje nosim ovde su zapravo baš iz Concious linije i napravljene su od pamuka koji je zaista sjajan, mislim da je ovo najbolji par običnih crnih pantalona koji sam ikada imala. Kvalitet je nešto što će učiniti da one ostanu u vašem ormanu duže, što znači da nema kupovine novih pantalona i konstantnog dopunjavanja ormana istim komadima, što je definitivno ekološki plus.





Zaful top
H&M pants
Vintage kimono
Le Specs sunglasses
Zara boots
Vintage Gucci bag
Casio watch
Ti Sento and vintage rings

Photos by Ana (beautystuffbyana) <3



SHOP THE POST




Follow my blog with Bloglovin