I remember that back in the day I read an article saying you should only mix prints if they are in similar colours. Come again? I even stick to this ''rule'' for a while, although I did sometimes match prints in similar-ish colours (read: black&white with black&brown). Today in the era of super layering and blogging, mixing prints is just an ordinary day in a life of a fashion lover. Rules and fashion don't go well together anyways. My advice, though, would be to match prints that look well together.

Sećam se da sam jednom pročitala modni članak u kome je pisalo da se printovi mešaju samo ako su u sličnim bojama? Čak sam se i držala ovog ''pravila'' neko vreme, iako jesam nekad uklapala i one koji su bili ne toliko slični (crno-beli sa crno-braon printom itd.). Danas u eri preteranih slojeva i blogova, spajanje nespojivog je jedan običan dan u životu ljubitelja mode. Pravila i moda ionako ne idu zajedno. Moj savet bi ipak bio da uklapate printove za koje vam deluje da dobro izgledaju zajedno.






When I was a kid and my grandma was watching us (so she was in charge of any wardrobe changes), my mum would be so amused when she got home and saw us in all kind of pattern mixing ensembles. To this day she believes if your top has print, the bottom should be solid colour and vice versa. You don't have to be so strict to your outfit, just make sure everything looks good to you, that's important. I opted to match geometric print of my jumpsuit with a floral print on my sandals. To me it looks great and is barely a fashion statement because the surface with a floral print is so small.

Kada sam bila mala i kad nas je baka čuvala (i bila odgovorna za presvlačenje), moja mama bi nas zatekla u svakojakim kombinacijama kada bi se vratila kući, što je njoj bilo jako zabavno. Ona i dan danas veruje da ako bluza ima print, donji deo treba da bude u jednoj boji i obrnuto. Ne morate da budete toliko strogi prema svojim autfitima, ali pazite da to vama dobro deluje, to je najbitnije. Ja sam se opredelila da uklopim gemetrijski print kombinezona sa floralnim printom na sandalama. Meni ovo dobro izgleda i nije ni neki modni eksperimetn jer je površina sa floralnim printom jako mala.





H&M jumpsuit
Zara sandals
Kenzo X H&M bag
Ray Ban sunglasses
Skagen watch
Ti Sento ring



Follow my blog with Bloglovin