A nice bath is what we all need to relax and recharge after a long day. I love baths and try to take them as often as possible. There are so many products you can add to your bath: (good old) salts, oils, bath bombs, fizzies... In the sea of all them Balea made the bath stick. Well, I'm not really sure if they were the first to come up with this idea, but the first one I saw was Balea's. For a while I wanted to try it, just I couldn't find it and when I saw it in my recent shopping spree I bought it. 
In the pictures you can see how it looks, it smells nice, not my favourite note of coconut smell, but it's definitely a gentle and delightful smell. Texture is creamy, while the upper surface has a texture that is similar to a bath bomb. On the packaging it says you need a half of the stick for one bath, so that's how much I used. I simply filled the tub and added a half of the stick I broke into smaller pieces. After you add it, it melts pretty fast. It makes the water oily and creamy. The feeling of this bath is quite unusual, even the bath with oils feels different. It's nice and relaxing, though, just I'm not used to it jet. You are supposed to wash the product off after the bath without using any other product, I had to use soap because I felt like there's a residue on my skin. If you have very dry skin I think you can leave it like that, my skin didn't feel nice so I used soap as afterwards. It makes the skin very soft and hydrated. 
I did like this bath stick, I'm not sure if I'll repurchase, but it is nice to use it for home made SPA once in a while.



Fina kupka je nešto što nam je svima potrebno da se opustimo i napunimo baterije posle dugog dana. Ja mnogo volim kupke i trudim se da ih upražnjavam što češče. Postoji toliko proizvoda koje možete da dodate u kupku (dobre stare) soli, ulja, ''bombe'' za kupanje, penušave kocke... U moru svih njih, Balea je napravila štapić za kupanje. Nisam baš sigurna da li su oni prvi koji su smislili tu ideju, ali ja sam prvo videla ovakav štapić u njihovom asortimanu. Već neko vreme želim da ga probam, samo nisam mogla da ga pronađem i kad sam ga videla u nedavnoj kupovini morala sam da ga kupim.
Na slici možete videti kako izgleda, miriše lepo, nije baš moja omiljena nota mirisa kokosa, ali jeste nežan i prijatan miris. Tekstura je kremasta, dok gornja površina ima teksturu koja je slična onoj koju imaju šumeći proizvodi za kupanje. Na pakovanju piše da vam je potrebna polovina štapića za jednu kupku, toliko sam i ja stavila. Jednostavno sam napunila kadu i dodala polovinu izlomljenu na manje komadiće. Kada ih dodate brzo se istope. Voda od njih postane kremasta i uljana. Osećaj kupanja u ovakvoj kupki je dosta neobičan, čak je drugačija  i od kupke sa uljima. Fina je i opuštajuća, nego se ja još nisam navikla na nju. Posle kupanja treba da isperete kožu vodom bez korišćenja nekog drugog proizvoda, ja sam morala da koristim i sapun zato što mi je ostao uljani sloj na koži. Ako vam je koža jako suva mislim da možete da je isperete samo vodom, ali osećaj na mojoj koži nije bio toliko dobar pa sam je ipak koristila i sapun. Posle koža bude jako mekana i hidrirana.
Svideo mi se ovaj štapić za kupanje, nisam sigurna da li ću ponovo da ga kupim, ali je lepo koristiti ga za SPA u sopstvenoj režiji s vremena na vreme.



                           
                                      Bloglovin Google+ Instagram Twitter