All Freeman masks I've ever tried were amazing. Something about them always makes me feel like I'm pampering myself when I use them and they also have an incredible range of different products. When I used  up the two of their masks I was using recently (they will make an appearance in my empties post) I decided to buy two new ones. 
I picked these:

Charcoal&black sugar polishing mask I wanted to try this one for a long time, but I haven't had the chance until now. Sugar scrubs are my thing (you can read the recipe for a home made sugar scrub I make here) and they never let me down so I knew I will like this product. It's a scrub and a mask in one, you should apply it all over the face, leave it on for couple of minutes, then do the scrubbing and wash it of. This mask is very nice, it makes my skin soft, gentle and well exfoliated. My pores also look cleaner when I use it.

Facial sleeping mask Honeydew&chamomile Sleeping mask is something I've discovered recently, I didn't even know such masks existed. After Aleksandra from SuperNova Kozmetika blog wrote a great review about this mask I decided to get it. It's formulated for dry skin, but she said she thinks even people with oily skin can use it. So I embarked on this adventure called using the sleeping mask and applied it before bed after I cleansed my face. First of all, the smell is amazing! It smells like honeydew which is the scent I like a lot. The mask won't get all over your pillow while you sleep, just give the skin a couple minutes to soak it up before you go to bed. I noticed my skin is very silky and well moisturized when I wake up. People with oily skin should be careful because it contains coconut oil which is known as highly comedogenic. I react well to coconut oil and it never broke me out and this mask also left my face pimple free. My skin did look nicer, still I didn't notice any life changing results, I think that's because my skin is not dehydrated and this product is targeting dehydrated skin the most. Besides that I love using it and it feels very nice to go to bed with a face mask.


Sve Freeman maske koje sam ikada probala su bile sjajne. Nešto kod njih čini da se osećam kao da posebno ugađam sebi dok ih koristim i imaju veliki dijapazon različitih proizvoda. Kada sam potrošila dve njihove maske koje sam poslednje koristila (pojaviće se u postu sa praznim proizvodima) odlučila sam da kupim dve nove.
Ovo su maske koje sam izabrala:

Piling maska sa ugljem i crnim šećerom Želela sam već duže vreme da probam ovu masku, ali nikako da ugrabim priliku do sada. Pilinge sa šećerom jako volim (ovde možete da pročitate recept za piling sa šećerom koji radim kod kuće) i nikada me nisu izneverile pa sam znala da će mi se ovaj proizvod svideti. To je piling i maska u jednom proizvodu, prvo se nanese na lice, ostavi nekoliko minuta, onda uradi piling i ispere se. Ova maska je jako lepa, od nje mi je koža mekana, nežna i dobro ispilingovana. Takođe, dosta prljavštine iz pora se očisti pomoću maske.

Maska za spavanje sa dinjom i kamilicom Ovakve maske koje se nose i preko noći su nešto što sam skoro otkrila, pre toga nisam ni znala za njihovo postojanje. Posle recenzije u kojoj je Aleksandra sa bloga SuperNova Kozmetika napisala divne stvari o ovoj maski rešila sam da je kupim. Formulisana je za suvu kožu, ali ona je rekla da misli da čak i ljudi sa masnom kožom mogu da je koriste. Tako da sam se ja upustila u avanturu zvanu korišćenje maske preko noći i nanela sam je pre spavanja, pošto sam očistila lice. Pre svega, miris je divan! Miriše na dinju što je miris koji ja dosta volim. Maska se neće razmazati po jastuku, samo dajte koži nekoliko minuta da je upije pre nego što legnete. Primetila sam da mi je koža veoma svilenkasta i hidrirana kada se probudim. Oni sa masnom kožom bi trebao da budu oprezni jer maska sadrži kokosovo ulje koje je poznato po svojoj komedogenosti. Moja koža dobro reaguje na kokosovo ulje i nikad mi ono nije izazvalo bubuljice, što je bio slučaj i sa ovom maskom. Koža mi jeste izgledala lepše, nisam primetila neke rezultate koji menjaju život iz korena, verovatno zato što moja koža nije dehidrirana, a ovo jeste proizvod koji je pre svega namenjen dehidriranoj koži. Pored toga mnogo mu se svidelo da je koristim i jako je lep osećaj kad odete na spavanje sa maskom na licu.