A little DIYing goes a long way and it's always fun to wear something you made yourself. I love to sew and although I need more practice for really elaborate pieces, I can make simpler ones, like this top. The inspiration for it came from one episode of Sex and the city where Carrie wore this amazing top that looks like it was made from a scarf. I knew I will never find the similar one so I decided to make it myself. 

All you need to do is to fold a scarf and cut the hole for the head along the fold. Then you'll need to make the sleeves by sewing two identical seams, placing each one where you want the sleeve to end. Don't sew them too close to the middle of the scarf, or there won't be enough place for your torso. Once you do that, sew along the hole to make it nice and secure. And that's it, now you have a perfect boho summer top. I wear mine all the time!




Uradi sam projekti su uvek dobrodošli i jako je zabavno da nosite nešto što ste sami napravili. Ja volim da šijem i iako mi treba još dosta vežbe za stvarno komplikovane komade, mogu sasvim lepo da napravim one jednostavnije, kao što je ova majica. Inspiraciju za nju sam zapravo pronašla u jednoj epizodi serije Seks i grad u kojoj Keri nosi predivnu bluzu koja izgleda kao da je napravljena od marame. Znala sam da nikada neću moći da pronađem sličnu pa sam odlučila da je sama napravim. 

Sve što treba da uradite je da presavijete maramu da dobijete oblik trougla i zatim isečete otvor za glavu na mestu gde je presavijena. Zatim treba da napravite rukave, tako što ćete da napravite dva šava, jedan sa desne jedan sa leve strane. Treba da ih pozicionirate tamo gde želite da se rukav završi. Nemojte da šijete ove šavove previše blizu sredine jer onda nećete moći da stanete u majicu. Kada završite sa rukavima, porubite otvor za glavu da bi lepo izgledao i bio osiguran. I to je sve, sada imate savršenu boho letnju bluzu. Ja svoju nosim stalno!







DIY blouse, made from Tally Weijl scarf
Women'secret swimsuit
Park Lane Shoes gladiators
Accessorize bag
Diane Von Furstenberg sunglasses
Asos choker
Vintage bracelets
Vintage, Ti Sento and Pandora rings










Follow my blog with Bloglovin