Since I was a little kid I've enjoyed wearing skirts and dresses with sneakers. My style is essentially an unexpected mixture of different styles and influences. And it has always been like that, during my childhood one day I would wear an elaborate princess dress and tomboyish T-shirt and sneakers the next (once a random lady thought I was a boy and asked my sister for the name of her brother :D). Although I do love minimalistic outfits, I can't understand how people can wear them every day. I need an element of fun in my wardrobe, or I feel like I'm not exploring all the fashion possibilities to the fullest. 
Here I paired my trusty black and white Zara skirt with my new favourite sneakers, and I love how it turned out.



Od kad sam bila dete obožavam da nosim haljine i suknje sa patikama. Moj stil je u principu neočekivana mešavina različitih stilova i uticaja. I oduvek je bilo tako, tokom detinjstva bih jednog dana nosila ženstvenu haljinu kao za princeze i muškobanjastu majicu i patike sledećeg (i to je tako izgledalo da je slučajna prolaznica pitala moju sestru kako joj se zove brat :D). Iako volim minimalističke autfite, ne mogu baš da razumem kako ljudi mogu da ih nose svakog dana. Meni je potreban element zabave što se odeće tiče, ili se osećam kao da nešto propuštam. 
Ovde sam uparila svoju Zara suknju, koju ste već imali prilike da vidite, sa mojim novim omiljenim patikama i sviđa mi se kako je sve ispalo.




Zara top
Zara skirt
Mango bag
Asos choker
Le Specs sunglasses
Reebok sneakers
Casio watch
Ti Sento and Fossil rings





Follow my blog with Bloglovin