Do you have your New Year's eve outfit and makeup ready? I certainly don't and although I have a bunch of clothes that would be New Year's appropriate (sparkles and all) I usually leave the decision on what to wear to the very last moment. I know, I know, pretty unorganized of me, but I never know what I'll want to wear to the last minute. And frankly, some of my last New Year's eve outfits included tights and a T-shirt and as well as the pair pajamas. Yep, I hear staying in is also all the rage this year. Makeup wise I love to experiment and 
usually wear as many sparkly eye shadows as possible. 

This time I had a chance to get my festive makeup done at Inglot. Their fabulous makeup artists are creating unique glam makeup looks that will for sure put you in the holiday mood. My makeup was done by Marija Isajlovic and I had such a wonderful time at Inglot. She wanted to use colours which was right up my alley as my motto is the more the merrier when it comes to holiday makeup. And  how pretty is this purple/blue combo? For your New Year's makeup you can do something similar, I definitely recommend using colours, and of course make them be supper shimmery! Also, remember that pigments usually give you more elaborate eye looks than shadows, because they add a certain dimensions to the colours.



Da li su vam odeća i šminka za doček Nove godine spremni? Moji zasigurno nisu i iako imam dosta odeće koja bi bila odgovarajuća za priliku (sa sve šljokicama) obično ostavim odluku oko toga šta ću da nosim do poslednjeg momenta. Znam, znam, prilično neorganizovano od mene, ali nikada do poslednjeg sekunda ne znam šta ću želeti da obučem. I iskreno, neke od mojih poslednjih kombinacija za Novu godinu uključivale su helanke i običnu majicu kao i crvenu pidžamu. Da, izgleda da je ostajanje kod kuće za doček hit i ove godine. Što se šminke tiče, volim da eksperimentišem i obično nosim što više šljokičavih senki.

Ovog puta imala sam priliku da vidim kako izgleda ''praznično'' šminkanje u Inglotu. Njihovi sjajni šminkeri kreiraju jedinstvene glam novogodišnje izglede koji će vas sigurno ubaciti u praznično raspoloženje. Mene je šminkala Marija Isajlović i bilo mi je stvarno prelepo u Inglotu. Želela je da koristi jarke boje, što je tip šminke koji ja obožavam a i za prazničnu šminku moj moto je uvek: što više to bolje. I koliko je lepa ova plavo-ljubičasta kombinacija? Za novogodišnju šminku možete da uradite nešto slično, moja preporuka je da definitivno koristite što više boja, i naravno neka one budu što sjajnije! Takođe, zapamtite da pigmenti obično daju komplikovaniju šminku na očima od senki jer dodaju određenu dimenziju bojama.







Follow my blog with Bloglovin