Blackheads are the most annoying thing. No matter how much I cleanse my skin I always have blackheads on my nose. The best way to get rid of them I found is to steam my face (I use chamomile face steam, you can read how I do it here) and then to squeeze them out. A lot of people say you shouldn't pick or squeeze them out because it's too aggressive for the skin, but I think it's the only way to get rid of all blackheads you have. 
Other way that works well is using some kind of pore strips. You can find a lot of different ones on the market, I like Balea Clear-up strips the most. If you never used pore strips before, it's basically a gaze like fabric covered with some sort of glue. Only thing you need to do is to get the glue wet with some water and put the strip where you want it. I use them for my nose, so I just place it over the nose. When the strip is dry  (it takes about 10 to 15 minutes for it to dry) it's time to remove it. Peel it off slowly and the strip will pull out most of the blackheads. Like I said, this is not a way I prefer, you can get much more blackheads out with the steam method. Still, if you are in the rush or don't want to irritate skin a lot before an important occasion, strips are your best friend.
I like Balea Clear-up strips because material is nice and thick so it won't rip. Glue could be better sometimes you'll get a bit of it left on your skin but it washes off with water. In one box you get six stripes.

Mitiseri su jedna od najnapornijih ''napasti'' na koži. Bez obzira na to koliko čistim kožu uvek imam mitisere na nosu. Najbolji način da ih se otarasim koji funkcioniše za mene je da naparim lice (ja koristim paru sa kamilicom, možete da pročitate ovde kako) i onda ih iscedim. Dosta ljudi tvrdi da ih ne treba dirati ili cediti zato što je to previše agresivno za kožu, ali ja mislim da je jedini način da se otarasite svih mitisera koje imate. 
Drugi način koji je dobar je korišćenje neke vrste traka za mitisere. Ima dosta vrsta ovih traka na tržištu, meni se najviše sviđaju Balea Clear-up strips. Ako niste nikada koristili ove trake ranije, one su u stvari materijal nalik gazi koji je prekriven nekom vrstom lepka. Sve što treba da uradite je da nakvasite traku i stavite je gde želite. Ja ih koristim za nos, samo stavim celu traku preko nosa. Kada se osuši (za jedno 10-15 minuta) može da se odlepi.  Odlepite je pažljivo i traka će izvuđi veći broj mitisera. Kao što sam rekla, to nije način koji ja najviše volim, možete izvaditi mnogo više mitisera kada naparite lice. Ipak, ako ste u žurbi ili ne želite da iziritirate kožu pre nekog bitnog događaja, trake su vaš najbolji prijatelj.
Sviđaju mi se Balea Clear-up strips zato što je materijal fin i debeo pa se neće iscepati. Lepak bi mogao da bude bolji, ponekad ostane malo lepka na koži, ali lako se opere vodom. U jednoj kutiji ima šest traka i kao svi Balea proizvodi mogu se kupiti u DM-u.