Clarisonic is one of the best beauty gadgets of all time! Only thing I don't like about it is the fact you have to change the brush head. I wish it could last forever. On the other hand it has it's advantages. For example testing out new brush heads. 
Like I mentioned before I tried two brush head types before: the one for normal skin and the one for sensitive skin. Both were good, and this time I tried brush for delicate or dry skin. My skin is neither dry nor delicate, but the brush was still working for me. 
Bristles are a bit longer than other Clarisonic brushes I tried. They are also very soft. On the skin it feels soft and gentle and makes your cleanser foam more than other brushes do. It will cleanse well and your Clarisonic will work well as always. 
I have to say I doubted this brush a lot, it was very soft and I thought it couldn't cope with my oily skin. 
Like so many times before I was wrong and it was enough for cleaning it daily. 
Because my skin is not delicate I can't figure if it will be too strong for sensitive and dry skin, judging by how gentle the bristles are I think it won't be too much even for the driest skin.

Clarisonic je jedna od najboljih spravica za kožu svih vremena! Jedino što mi se ne dopada je činjenica da četke moraju da se menjaju. Bilo bi dobro kada bi mogle da traju zauvek. Sa druge strane to ima svoje prednosti. Na primer testiranje raznih vrsta četki. 
Kao što sam spomenula ranije, ja sam probala dva tipa četki: četku za normalnu kožu i četku za osetljivu kožu. Obe su bile jako dobre i ovog puta sam probala treću vrstu, za delikatnu i suvu kožu. Moja koža nije ni delikatna ni suva, ali ova četka mi je odgovarala.
Dlake su malo duže nego kod drugih Clarisonic četki koje sam probala. Takođe su i jako mekane. Na koži su vrlo nežne i od njih gel za lice peni mnogo više nego sa drugim četkama. Stvarno dobro čiste lice i Clarisonic će raditi dobro kao i uvek. 
Moram da priznam da sam dosta sumnjala u ovu četku, na prvi pogled je izgledala slabašno i mislila sam da neće moći da se izbori sa mojom masnom kožom. 
Kao mnogo puta ranije pogrešila sam i bila je dovoljna za svakodnevno čišćenje lica.
Zato što mi koža nije osetljiva ne mogu da zaključim da li će biti prejaka za osetljivu i suvu kožu, budući da je vrlo mekana i nežna mislim da neće biti prejaka ni za najsuvlju kožu.