So what are the products I used the most in December? You might recognise some from previous posts, others will have their reviews soon and there is a couple of all time favourites.

Nuxe Micellar foam cleanser In my Winter beauty post I said how I toned down cleansing a bit. I managed to do that thanks to this cleanser. At first I was afraid it will be too week for my oily skin, but it isn't! My skin is very clean when I use it, without having all of it's oils stripped.
Nivea In-shower Body Lotion This is an old friend, I wrote a review about it a long time ago. Freezing weather made me to start using it again, my skin is thankful.
Oriflame Love Nature Creamy cleanser Usually I remove my makeup with micellar water and then cleanse with a cleanser. Recently I tried a bit different regime, where I apply this cleanser all over my face, remove it with a cotton pad and continue to my foamy cleanser. I liked this new way a lot, this creamy cleanser is Divine.
I love... Coconut&Cream body lotion I mentioned it couple of posts ago, here's a link so I wouldn't write the same review all over again.
Batiste dry shampoo in Dark&Deep brown, and here's why.
Oriflame Tender care balms in Caramel and Vanilla I love all of Tender care balms. My mum gave me a Tender care gift box with four balms and although I tried to open one by one and use only one balm at the time I couldn't resist and opened these two.
Maybelline Master drama eyeliner in Ultra black Very pigmented and soft black pencil liner, I had it before and when I saw it at the drugstore I had to buy it again. Review coming soon!
Clarisonic Delicate brush head My love for Clarisonic is well known. So far I've tried Normal and Sensitive brush head. When I went to buy a new brush head they only had this one for Mia so I had no choice. The ladies at the store were convincing me it was better to use gentle brush head during the winter and I was thinking: a) Sensitive brush is a gentle brush for my skin, and b) I desperately need a new brush, I will buy it without anyone convincing me. It turns out the brush is not bad at all, I use it everyday and it works well for my skin.

Koji su to proizvodi koje sam najviše koristila u decembru? Neke ćete možda prepoznati iz predhodnih postova, za druge ću uskoro napisati recenzije a neki su dugogodišnji omiljeni prozvodi.

Nuxe Micelarna pena za čišćenje lica U postu o zimskoj nezi napisala sam kako sam počela da malo nežnije čistim lice. To je zahvaljujući ovoj peni. Prvo nisam bila sigurna da li će pena biti dovoljno jaka za moju masnu kožu, ali ispostavilo se da jeste. Koža mi je jako čista kada je koristim, a nisu sva prirodna ulja isprana sa nje.
Nivea In-shower losion za telo Ovaj losion je stari prijatelj, odavno sam napisala recenziju o njemu. Ovo jako hladno vreme me je nateralo da počnem ponovo da ga koristim i koža mi je zahvalna na tome.
Oriflame Love Nature Kremasto sredstvo za čišćenje Obično ja šminku skidam micelarnom vodom, i onda se umijem gelom ili penom za čišćenje lica. Skoro sam malo promenila taj režim, pa prvo nanesem ovaj proizvod preko celog lica, skinem tupferima i onda nastavim sa penom za umivanje. Dosta mi se svidja ovaj novi način čišćenja, a i ovaj proizvod je divan.
I love... Coconut&Cream losion za telo, napisala sam post o njemu pre neki dan, evo tog posta da ne bih ovde pisala sve to isto.
Batiste suvi šampon, boja Dark&Deep brown, a evo i zašto. 
Oriflame Univerzalni balzami Karamela i Vanila Inače volim mnogo njihove univerzalne balzame, mama mi je poklonila kutiju sa četiri balzama (Tender care gift box) i planirala sam da ih otvaram i koristim jedan po jedan. Naravno nisam izdržala i otvorila sam ova dva.
Maybelline Master drama ajlajner u boji Ultra black Jako pigmentovan i mekan ajlajner u olovci,  koristila sam ga i ranije i kad sam ga ponovo videla morala sam opet da ga kupim. Recenzija će biti uskoro!
Clarisonic Četka za delikatnu kožu Ja jako volim Clarisonic i do sada sam probala dve različite četke: za normalnu i osetljivu kožu. Clarisonic je stigao u Srbiju, ja ga nisam kupila u Srbiji tako da ne znam tačno koja je cena. Kada sam otišla da kupim novu četku imali su samo ovu za Mia model tako da nisam imala izbora. Prodavačice su me naravno ubedjivale da je bolje koristiti nežniju četku zimi a za to vreme meni su kroz glavu prolazile dve misli: a) četka za osetljivu kožu je ona koja koristim kao nežniju i b) meni je zaista potrebna nova četka, kupila bih je i bez ičijeg ubedjivanja. Na kraju je ispalo da ova četka uopšte nije loša, koristim je svakog dana i mojoj koži odgovara.