Bold lips are all the rage right now and it looks like everyone is wearing colour on their lips. I don't think you necessarily need a lip liner to apply lipstick, but it does give it a slightly more polished and refined look when you do. A lot of people who are into beauty seem to be buying a lip liner with every lipstick, I think that is a bit too much. You don't have to own a lip liner that goes with every single lipstick you have. If you don't wear a lipstick that often you can apply it with a help of a lip brush and blot with powder for it to stay on the lips longer. However, for special occasions or when you want to take your lip game to the next level you do need a nice lip liner.

Here are four colors of lip liner I think are essential for a makeup collection:

1. Red No matter how big or small your lipstick collection is, you probably have a red lipstick. And you probably wear it a lot, so it pays off to have a red lip liner. Also, it makes a huge difference if red lips are shaped well. The one in the pictures is Aura lip liner in shade 43, it goes perfectly with Rimmel lasting finish lipstick in 01.

2. Nude Makeup trends may be changing all the time, but a nude lip is always popular. Make sure your lips are well exfoliated, nude colours and chapped lips are the worse lip combination. Second shade from above is Aura lip liner in shade 36, its lipstick match is MAC Please me.

3. Pink Another color that looks so much better with a lip liner. I love wearing pink lips right now. This is Aura lip liner in colour 52, I wear it with Bourjois Rouge Edition Velvet lipstick in Pink pong.

4. Burgundy As far as I can tell, burgundy is (besides red) the most popular lip colour. I feel like a lot of people embraced this trend, so why not have a liner to go with shade we all like to wear? The last colour in the picture is Aura lipliner in shade 34 and it's the perfect liner for MAC Diva lipstick.



Upečatljive usne su trenutno jako popularne i izgleda da svi nosimo karmin u boji na usnama. Ja ne mislim da je olovka za usne neophodna da bi se lepo naneo karmin, ali dobije se malo uglađeniji i uredniji izgled kada se koristi olovka. Čini se kako dosta ljubitelja šminke kupuju olovku sa svakim karminom, ja mislim da je to preterano. Ne treba vam olovka za usne koja se slaže sa baš svakim karminom koji imate. Ako neki karmin ne nosite često možete sasvim fino da ga nanesete samo uz pomoć četkice za karmin i posle ga fiksirate bezbojnim puderom i on će dugo ostati na usnama. Ipak, za posebne prilike ili ako hoćete da šminkanje usana podignete na viši nivo, potrebna vam je dobra olovka za usne.


Ovo su četiri boje olovki za usne koje treba da se nađu u svakoj kolekciji šminke:

1.Crvena Bez obzira na to da li se vaša šminka sastoji od samo nekoliko proizvoda, ili je to velika kolekcija, verovatno imate crveni karmin. I verovatno ga često nosite, tako da se isplati imati crvenu olovku. Stvarno se vidi razlika ako su crvene usne lepo oblikovane. Olovka na slici je Aura lip liner u nijansi 43, savršeno se slaže sa Rimmel lasting finish karminom u boji 01.

2. Nude Trendovi u šminkanju se možda stalno menjaju, ali nude usne su uvek popularne. Uradite piling pre nego što nanesete karmin, ispucale usne i nude karmin su najgora kombinacija. Druga nijansa odozgo je Aura lip liner u boji 36, karmin koji dobro ide uz ovu olovku je MAC Please me.

3. Pink Još jedna boja koja mnogo lepše izgleda sa olovkom. Ja trenutno obožavam da nosim pink karmine. Ovo je Aura lip liner u boji 52, ja ga nosim sa Bourjois Rouge Edition Velvet karminom u boji Pink pong.

4. Bordo Koliko sam primetila, bordo je (pored crvene) trenutno najpopularnija boja za usne. Čini mi se da je ovaj trend dosta prihvaćen, pa zašto da nemamo olovku koja se slaže sa nijansom koju svi volimo da nosimo? Poslednja boja na slici je Aura lip liner u nijansi 34 i to je savršena olovka za MAC Diva karmin.