During the last year I always had trouble with favourites post. Almost all the products I would put in favourites post I already mentioned on the blog and wrote a review about them. So in a favourites post I used to write the lists of products I mentioned and I felt like I was repeating myself. On the other hand some products I didn't mention before the favourites post and I would never write a proper review about them because I was thinking: well, they were already on the blog, why mention them again. Instead of the old way of writing favourites posts I decided to mention only one product that was my absolute favourite in that month and in the same time to write a thorough review about it. We'll see how it goes, maybe I'll be happy with this kind of favourites posts or I'll figure out something different again.
Last month I've been loving Decleor 3 in 1 Hydra-radiance smoothing&cleansing mousse and I can safely say it was my favourite product in January.
I used one Decleor cleanser before and I wrote about it in my very firs blog post (you can read it here). This one is a bit different and it cleanses better. Texture is very thick, although it says mousse on the packaging it's a thick gel. You only need the smallest amount of the product when you mix it with water it foams really well and creates enough foam to clean the whole face. Smell is quite nice as well. It's formulated for all skin types but I feel it cleanse my oily skin even better than some cleansers formulated for oily skin. My face fells nice after I use it, something between squeaky clean and soft and gentle skin. When I use it every day I don't have a single spot or pimple. All of my pimples are usually the result of too much oil or too much dirt so I can safely say this cleanser removes both. I think I like it even more than my so far favourite cleanser, Clarins Gentle foaming cleanser for normal or combination skin. Skin just feels cleaner when I use Decleor cleanser. The fact you only need the smallest amount of product to cleanse well is a big plus, it will take me ages to use this cleanser up. Also, I can use it with my Clarisonic, they work well together. Tokom prošle godine uvek sam imala problem sa pisanjem postova o omiljenim proizvodima. Skoro sve proizvode koje sam stavljala u postove već sam pomenula na blogu i pisala recenziju o njima. Tako da su postovi o omiljenim proizvodima bili uglavnom spisak proizvoda koji su već bili pominjani i posle određenog vremena mi je izgledalo kao da se ponavljam. Sa druge strane neke proizvode nisam ranije pominjala već samo u postu sa omiljenim proizvodima i na kraju nisam nikada napisala poštenu recenziju o njima zato što sam mislila: pa već su bili na blogu, što opet da ih pominjem. Umesto starog načina pisanja posta o omiljenim proizvodima odlučila sam da pomenem samo jedan proizvod koji mi je bio najomiljeniji tog meseca i da u isto vreme napišem temeljnu recenziju o njemu. Videćemo kako će to da ispadne, možda ću da budem zadovoljna sa ovim načinom ili ću opet da smislim nešto drugačije. 
Prošlog meseca sam obožavala Decleor 3 in 1 Hydra-radiance smoothing&cleansing penu za umivanje i mogu da kažem da mi je to bio omiljeni proizvod u januaru.
Ranije sam već koristila jedan Decleor gel za umivanje i pisala sam o njemu u mom prvom postu na ovom blogu (možete ovde da ga pročitate). Ovaj je malo drugačiji i bolje čisti. Tekstura je vrlo gusta, iako u nazivu piše da je pena u stvari je gust gel. Potrebna je jako mala količina proizvoda kada se pomeša sa vodom dosta peni i stvori dovoljno pene da se očisti celo lice. Miris je takođe jako lep. Formulisan je za sve tipove kože ali moju masnu kožu čisti bolje nego neki gelovi za masnu kožu. Meni je lice jako lepo posle umivanja ovim gelom, nešto izmedju škripuće čiste i mekane i nežne kože. Kada ga koristim svakog dana neman ni jedan mitiser niti bubuljicu. Sve bubuljice koje meni izađu su ili zbog previše sebuma ili previše prljavštine tako da mogu sa sigurnošću da kažem da ovaj gel čisti i jedno i drugo. Mislim da mi se sviđa čak i više od mog do sada omiljenog gela za čišćenje a to je Clarins Gentle foaming cleanser za normalnu i masnu kožu. Koža je jednostavno mnogo čistija kada koristim Decleor gel. Činjenica da je potrebno samo malo gela da dobro očisti lice je veliki plus, biće mi potrebno mnogo vremena da potrošim ovaj proizvod. Takođe mogu da ga koristim sa Clarisonic-om, dobro rade zajedno.