Creamy cleansers are huge right now and a lot of people are completely converted to cleaning only with them. The whole philosophy behind creamy cleanser is it's gentle enough even for the most sensitive skin and you can use it even without water. As it usually goes with the hyped up products, they are amazing but expensive. I decided to find a creamy cleanser that's not expensive, because I wasn't sure if I'll like it, and to give it a go. 
This one is from Oriflame, it's their Love Nature Creamy cleanser for sensitive skin. I was really surprised with how nice and effective this cleanser is. Because I'm so used on cleansing with water, I only use this cleanser to remove my makeup (instead of micellar water) and then I cleanse with my normal cleanser.
Consistency of the product is nice, like a hybrid between moisturiser and cleanser. Smell is also very nice, it smells like some other Oriflame products. I apply it all over the face and then remove it with a cotton pad. You should avoid direct contact with eyes, I try to get as close to the eyes as possible without the product getting in my eyes. It cleanses well, melts all the makeup and removes the dirt. I think you can actually use only this for cleansing everyday if you have sensitive skin (together with some makeup remover for eye makeup). My skin is oily so I do have to use a cleanser after this one. Most of the time I use this creamy cleanser if I have a lot of makeup on, so I apply it to melt all the makeup before cleansing with my usual cleanser and water.
If you want to give this creamy cleanser thing a go, I do recommend Oriflame cleanser, it's not expensive, it's effective and not invasive on the skin.Kremasti poizvodi za čišćenje lica su jako popularni trenutno i dosta ljudi se prebacilo na čišćenje samo uz pomoću njih. Cela filozofija iza ovakvih proizvoda je da su dovoljno nežni čak i za najosetljiviju kožu i da ih možete koristiti i bez vode. Kako to obično ide sa nečim što je popularno i izvikano, oni jesu odlični ali i skupi. Ja sam odlučila da pronađem neki koji je povoljniji zato što nisam bila sigurna da li će da mi odgovara, i da ga probam. 
Ovaj je iz Oriflejma, njihov Love Nature Creamy cleanser za osetljivu kožu. Stvarno sam bila iznenađena koliko je dobar i učinkovit ovaj proizvod. Budući da sam navikla da lice čistim uz pomoć vode, ovaj čistač koristim samo za skidanje šminke (umesto micelarne vode) i onda lice čistim običnim gelom. 
Tekstura proizvoda je fina, nešto između kreme za lice i gela za čiščenje. Miris je takođe lep, miriše kao neki drugi Oriflejm proizvodi. Ja ga nanosim preko celog lica i onda skinem tupferom. Treba izbegavati direktan kontakt sa očima, ja probam da ga nanesem što bliže očima, koliko god je moguće a da mi ne uđe u oči. Jako dobro čisti, istopi svu šminku i ukloni druge nečistoće. Mislim da zaista možete da koristite samo ovaj proizvod za svakodnevno čišćenje ako imate osetljivu kožu (zajedno sa nekim drugim sredstvom za skidanje šminke sa očiju). Moja koža je masna, tako da je moram da koristim i gel za čišćenje. Najčešće upotrebljavam ovaj čistač ako imam dosta šminke na licu, pa ga koristim da ''istopim'' i skinem svu šminku pre nego što očistim lice svojim uobičajenim gelom za čišćenje i vodom.
Ako želite da probate kremaste proizvode za čišćenje, stvarno mogu da preporučim ovaj, nije skup, učinkovit je i uopšte nije agresivan prema koži.