Monday is, like always, reserved for fashion posts. A while ago I wrote about NET-A-PORTER sale, it turned out the sale lasted longer than I expected and at the end when they had further reductions I got two more items. All things I got were from Altuzarra for Target collection. I fell in love with the collection he designed for Target, almost all the pieces were right up my alley (except reptile print skirt and dress, I didn't like them as much). Altuzarra has amazing designs and it's great he made this collaboration, all the items are well designed and affordable. Quality of the items is also very good. First I ordered black dress with gold cranes on shoulders. When it arrived it exceeded all my expectations. Both the dress and the lining are made of an excellent quality fabric and sewn perfectly. The price was 29 pounds, which I think is very affordable for a dress of this quality. 
After the new reductions I decided to order two more items I've been eyeing: pencil skirt with high slit and 70s inspired boho dress. They were each 9 pounds (talking about a good deal). I am happy with these two as well, I expected the skirt fabric to be better, but it's still great material. It fits me perfectly and the slit is just at the right place. 
I haven't worn the dress yet (weather is still cold), I like it a lot, 70s inspired fashion is always so appealing to me and this dress was no exception. 
I think this time they had great sale deals and I got exactly what I was planing to get so it was a successful sale.

Want more? Click here for a post about vintage finds and here for latest second hand treasures, or check out some of my favourite pieces, bodycon dress and oversized jacket.



Ponedeljak je, kao i uvek, rezervisan za modne postove. Pre nekog vremena pisala sam o NET-A-PORTER rasprodaji, ispalo je da je rasprodaja trajala duže nego što sam očekivala i na kraju su još snizili cene pa sam kupila još dve stvari. Sve što sam kupila je iz kolekcije koju je Altuzarra uradio za američki lanac prodavnica Target. Zaljubila sam se u kolekciju koju je dizajnirao za Target, skoro svaki komad je bio po mom ukusu (osim suknje i haljine sa zmijskim printom, to mi se nije baš svidelo). Altuzarra je neverovatan dizajner i sjajno je što je uradio saradnju sa Targetom, svi komadi su dobro dizajnirani i povoljni. Njihov kvalitet je takođe jako dobar. Prvo sam naručila crnu haljinu sa zlatnim ždralovima na ramenima. Kada je stigla prevazišla je sva moja očekivanja. I haljina i postava su od jako kvalitetnog materijala i savršeno sašiveni. Cena haljine je bila 29 funti, ja mislim da je to povoljno za ovako kvalitetnu haljinu. 
Kada su još više snizili cene odlučila sam da naričim još dve stvari. Duže vreme sam gledala suknju sa visokim šlicem i boho haljinu inspirisanu sedamdesetim godinama. Svaka je bila po 9 funti (e to je dobra cena). I ova dva komada mi se svidjaju, očekivala sam da će materijal od koga je suknja biti bolji, ali je i dalje lep materijal. Savršeno stoji i šlic je baš na pravom mestu. 
Nisam još nosila haljinu (vreme je hladno za nju), jako mi se sviđa, moda inspirisana sedamdesetim godinama mi je uvek privlačna i ova haljina nije izuzetak. 
Mislim da su ovog puta imali sjajna sniženja i kupila sam baš ono što sam planirala tako da je ovo bila uspešna rasprodaja.
Ako želite da uradim post o naručivanju sa NET-A-PORTER sajta iz Srbije, napišite to u komentarima.

Želite da pročitate još nešto? Kliknite ovde za post o vintage komadima i ovde za najnovija second hand blaga, ili bacite pogled na neke od mojih omiljenih komada, bodycon haljinu i oversized jaknu.