I'm finally starting to get out of my ''jacket comfort zone'' where I'm only buying black jackets. Every time I see a pretty jacket I always check if they have it in black. The habit of mine that left me with a closet full of black clothes and familiar ''nothing to wear'' feeling every time I open it. So I decided to make an effort and look for more colorful outwear. Well, if you can call gray and maroon colorful. 

Bombers are super popular right now and they indeed are great for windy, cold days. Even if your bomber is not too thick like mine, you can wear layers underneath so it will be both warm and windproof. You can literally wear a bomber jacket with anything, from girly dresses to casual sweater and jeans outfits. Here I opted for the second version, but I also have a post coming up where I'm wearing it with dress and heels. 

What do you think, do you like bomber jackets?



Konačno sam počela da se izvlačim iz svoje sigurne zone kada se o jaknama radi, gde su crne jakne jedine koje kupujem. Svakog puta kada vidim lepu jaknu prvo što uradim jeste da proverim da li je imaju u crnoj boji. Navika koja me je ostavila sa ormanom punim crne odeće i poznatim ''nemam šta da obučem'' osećajem svaki put kada ga otvorim. Tako da sam odlučila da se malo potrudim po tom pitanju i potražim raznobojnije jakne. Ako se siva i bordo mogu pod to podvesti.

Bomber jakne su trenutno jako popularne i zaista jesu odlične za vetrovite, hladne dane. Čak i ako vam jakna nije previše debela, kao moja, uvek možete ispod da obučete više slojeva pa će biti i topla i štiti će vas od vetra. Ovakvu jaknu možete da nosite gotovo sa svim što vam padne na pamet, od ženstvenih haljina do opuštenih kombinacija farmerki i džempera. Ovde sam se opredelila za drugu opciju, ali uskoro ćete videti i post gde sam je ukombinovala sa haljinom i cipelama na štiklu.

Šta vi mislite, da li vam se sviđaju bomber jakne?




Dresslily jacket, here
H&M pants
H&M sweater
Asos scarf
Reebok Classic sneakers
OASAP bag
Ray Ban Wayfarer sunglasses
Casio watch
Vintage silver ring




Follow my blog with Bloglovin