3/18/2015

Perfect white nails-Maybelline Colorama


Most popular nail color right now is white (and all whitish shades). I have to say for the longest while I didn't wear white nail polish. It reminded me too much of Tipp-Ex nails we all used to do in school (don't deny it) so it seemed tacky and juvenile. 
Couple of years ago I was tempted to wear white nails while I was on vacation in Greece and I saw white nail polish in a small shop when I was buying some magazines. I did buy the polish and wore while nails until I came home. This time I had a problem with the quality of the polish. It was a no brand product and chipped after a day. 
Later I discovered this perfect crispy white shade in a nail polish that applies well and stays put. It's Maybelline Colorama nail polish in shade 51. I love Colorama nail polishes because they have a brush with the size that's just right and formula that lasts long. 
You do need a couple of layers to get the color right, but it dries quickly so it's not complicated and time consuming. 
What do you think, do you wear white nail polish? What's your favourite?


Trenutno najopularnija boja za nokte je bela (i beličaste nijanse). Moram da priznam da ja jako dugo nisam nosila beli lak za nokte. Previše me je podsećao na nokte obojene korektorom koje smo svi praktikovali u školi (ne poričite da ste ovo probali) tako da su mi izgledali pomalo kičasto i detinjasto.
Pre nekoliko godina sam pala u iskušenje da nosim bele nokte kada sam bila u Grčkoj na moru i videla beli lak u nekoj maloj radnjici dok sam kupovala časopise. Jesam kupila i taj lak i mazala nokte njime dok se nisam vratila kući. Ovoga puta problem je pravio sam kvalitet laka. To je bio lak sasvim nepoznatog proizvođača i ljuštio se posle jednog dana.
Kasnije sam otkrila ovu savršenu čisto belu boju i to u laku koji se lako nanosi i dugo traje. U pitanju je Maybelline Colorama lak u boji 51. Ja inače volim Colorama lakove zato što imaju četkicu koja je odlične veličine i formulu laka koja dugo traje na noktima.
Treba naneti nekoliko slojeva da bi se dobila odgovarajuća boja, ali se lak brzo suši pa to nije naporno i dugotrajno.
Šta vi mislite, da li nosite beli lak? Koji vam je omiljeni?
SHARE:

4 comments

 1. sviđa mi se lak,, svi bijeli lakovi su mi se sasušili pa kupim ovaj :D
  super fotke :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nisam ni jedan funkcionalan imala pa sam morala da ga kupim. :D

   Delete
 2. Looks great! I don't usually wear white on my nails, but I really should to it more. It looks very classy!
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. I used to be like that, only recently I truly embraced white nails. :)

   Delete

Feel free to share your thoughts!