Gray nails are a perfect fit for me. They are simple enough to go well with any clothes colour I may pick, while avoiding the most obvious simple color choices like black, nude and white. 
This one is Chinchily from Essie. I'm a big fan of Essie nail polishes, they have a great color range and polishes are usually long lasting. Besides being a nice gray shade, this one looks very shinny and will go well with any skin tone. 
You do need a three layers to get the perfect shade, while it usually takes two layers to make Essie polishes even. It does dry fast so it's not that big of a deal. I think this is the shade for any season and every occasion, that's why I like it so much.


Sivi nokti su savršeni za mene. Dovoljno su jednostavni da bi se slagali sa svakom bojom odeće koju izaberem, a i dalje nisu crni, nude i beli lak koji su najočigledniji izbor za jednostavne nokte.
Ovo je Essie Chinchily. Ja jako volim Essie lakove, imaju sjajan izbor boja i lakovi obično jako dugo traju. Pored toga što je ovo odlična siva nijansa, takođe je jako sjajna i ide dobro sa svakom bojom tena.
Jeste da je potrebno tri sloja laka da bi se dobila savršena boja, dok je sa Essie lakovima obično potrebno dva sloja. Mada se lak dosta brzo suši, pa to nije toliko strašno. Mislim da je ova boja odlična za svako godišnje doba i svaku priliku, zato mi se toliko sviđa.