Sneakers became my best friend, they are so comfy and I can't take them off. For someone who only wore Converse for years this is a pretty big deal. They also look great with any outfit and if you find a retro pair like these you can create unique outfits.

If you were thinking whether wearing sneakers and skirts is a good idea, right now is the perfect time to match them, you can do literally anything with sneakers and it will be trendy. Adding a hat just seemed interesting and I love the way it turned out.

Inspiration for matching sneakers and short white socks came from many 80s and 90s movies I watched over the years. I already mentioned how I like to find fashion inspiration in movies and TV shows. Just keep on experimenting and you'll find your perfect sneakers outfit.Patike su mi postale najbolji prijatelj i u poslednje vreme ih ne skidam. Za nekoga ko je prethodnih godina nosio samo starke ovo je popriličan pomak. Dobra stvar kod lepog para patika je to što dobro izgledaju uz skoro svaku odevnu kombinaciju i ako pronađete retro patike možete da dobijete zaista jedinstvene kombinacije.

Ako ste se premišljali oko toga da li je nošenje patika sa suknjom dobra ideja ili ne, sada je pravo vreme da ih uklopite, trenutno možete da stilizujete patike kako god poželite i to će biti u trendu. Šešir sam dodala jer mi je to bilo zanimljivo i sviđa mi se kako je sve na kraju ispalo. 

Inspiraciju za nošenje patika sa kratkim belim čarapama pronašla sam u silnim filmovima iz osamdesetih i devedesetih koje sam gledala svih ovih godina. Već sam spominjala kako volim da pronalazim modnu inspiraciju u filmovima i serijama. Eksperimentišite što više i na kraju ćete pronaći svoj savršeni autfit sa patikama.


Reebok classic sneakers
H&M skirt
H&M blouse
Zara coat
Mango scarf
Catarzi for Asos hat
H&M socks
Casio watch
ZAC Zac Posen bag
Vintage rings


Photos by Ana (beautystuffbyana)
Follow my blog with Bloglovin