The plain shirt might be one of the most versatile items to wear. I know what you are thinking: how can it be and does plain and versatile even apply to one thing? Well, think about it. Shirt doesn't only come in a shape of a blouse, it can often be a dress or even a jumpsuit. I love shirt dresses, I don't own one I'm quite happy about, but I plan to get a great shirt dress in the future. Maybe I'll get a plaid shirt dress, or the one with stripes, I'm not sure yet. This one with stripes is definitely on my wish list.

Jednostavna košulja bi mogla da bude jedan od najsvestranijih komada za kombinovanje. Verovatno mislite: kako jedna stvar može biti i obična i svestrana? U ovom slučaju može. Ona ne dolazi samo u obliku bluze, može da bude i haljina ili čak kombinezon. Mnogo volim košulja haljine, iako i dalje nemam jednu kojom sam potpuno zadovoljna, planiram da je nabavim u budućnosti. Dosta su mi lepe karirane haljine košulje i one sa prugicama. Ova sa prugicama mi je definitivno na listi želja!







Here I'm wearing one of my all time favourite outfits a plain shirt with jeans. This is the simplest possible shirt you can own, but it's still very versatile, there are probably a million ways to style it. I tend to go with the classics because they are something you can put on when you are in a rush and it will always look good. If you go through my blog you'll easily see I repeat this combo a lot (with different jeans models though. :D).

Ovde nosim jedan od svojih omiljenih autfita: jednostavnu košulju sa farmerkama. Ovo je najjednostavnija moguća košulja koju možete da imate, ali je i dalje jako uklopiva, postoji verovatno milion načina na koje možete da je stilizujete. Ja se uglavnom opredelim za klasične kombinacije jer su one nešto što možete da ''nabacite'' na brzinu i uvek će izgledati dobro. Ako pregledate moj blog lako ćete moći da vidite da ovu kombinaciju dosta ponavljam (doduše sa različitim modelima farmerki :D). 






H&M shirt
Levi's 501 jeans
Vintage Gucci bag
Vintage shoes
Skagen watch
Ti Sento ring



SHOP THE POST







Follow my blog with Bloglovin