What many years of experimenting with fashion have taught me is that in order for your outfit to be interesting, you have to add something interesting to it (a bit of phazaz as some would say). Outfits need a bit of spice to make them come to life. No matter how much trend chasing and fashion research you do, it's just the way it is. The reason for this is the same as with all the things in life, even if something looks good on paper it might not look good IRL (in real life). Things need energy, as everything in the Universe does, that moves them and creates the magic. That's why you sometimes you can see the most elaborate outfits that just don't work and clearly have something wrong with them, while in the same time some simple combos look so good and chic. Most of the time it is about the personality of the wearer, but there's more to it.

Godine modnih eksperimenata su me naučile da je za interesantan autfit potrebno da nešto na njemu bude zanimljivo (nešto što će da ga učini posebnim). Odevnim kombinacijama je potrebno malo začina da bi oživele. Nije bitno koliko trendova pratite i koliko istražujete modu, jednostavno je tako. Razlog je isti kao i za sve u životu, čak i nešto što izgleda dobro na papiru, možda u pravom životu zapravo nije. Stvarima je potrebna energija, kao i svemu u Univerzumu, ono što ih pokreće i stvara magiju. To je razlog zbog koga ponekada možete da vidite savršeno osmišljene autfite sa kojima jednostavno nešto ne štima, dok u isto vreme najjednostavnije kombinacije izgledaju jako dobro i šik. Najčešće energiju daje ličnost onoga ko nešto nosi, ali nije samo to bitno.
Things need a little flare that will make them special. The same way an apple pie needs whipped cream to take it to the next level. You can eat it perfectly well without the cream, but it's definitely better with it (although I prefer pie without cream). So what is the flare in dressing? It can be anything, fabric, the way the fabrics move, cuts, layering... You should always think whether the outfit has that one thing that makes it special. That thing about this skirt is movement. Wrap skirts are well known for their ability to create lovely movement and are hence a perfect street style piece. Add a pattern (who doesn't like florals?) and you have a solid piece that looks great even with the simplest of garments, like this plain white shirt.

Stvarima je potrebno nešto zbog čega će biti posebne. Kao što je lenjoj piti potreban šlag da bi je podigao na novi nivo. Možete da je jedete i bez šlaga i imaće lep ukus, ali sa njim je bolja (iako je ja više volim bez šlaga). Pa šta dodaje ''začin'' odeći? To može da bude bilo šta, materijal, način na koji se on pomera, kroj, slojevi... Uvek treba da pomislite da li autfit ima tu jednu stvar zbog koje je poseban. Kod ove suknje to je način na koji se materijal kreće. Suknje na zavezivanje su poznate zbog svoje sposobnosti da se lepo ''kreću'' i zbog toga su savršene za street stil. Dodajte print (ko ne voli floralni print?) i eto solidnog komada koji izgleda dobro i sa najjednostavnijom odećom, kao što je ova obična bela majica.
Dresslily skirt
Terranova shirt
H&M bag
Metro shoes
Saint Laurent sunglasses
Skagen watch
Ti Sento ring
SHOP THE POST

Follow my blog with Bloglovin