Quite a weird spring we are witnessing these days. Positive thing is that the weather was really nice during these first few spring days. It's maybe my favourite season and I love when the air starts smelling like spring and everything is blooming. Obviously, situation is a bit different these days and there's no denying it. Honestly I've been pretty happy these last few days although I've been staying at home. I found some books I haven't read (I'm really looking forward to reading them) and old sketch and collage notebooks so I'm planning on getting back to my forgotten hobbies. Organizing my apartment I had planned didn't exactly happen, but I'll get to it in the next days. As far as everyday life goes I've been doing everything pretty much the same, I still do my hair and makeup every day since it makes me happy. I'll also start doing yoga on my own, I use the Pocket yoga app and I like it a lot. I've been actually using this same app for almost 10 years so there are maybe better apps out there but I'm used to this one.

Prilično čudno proleće koje imamo ovih dana. Pozitivno je što je vreme bilo prilično lepo par prvih prolećnih dana. Ovo je možda moje omiljeno godišnje doba i obožavam kad vazduh krene da miriše na proleće i sve procveta. Naravno, situacija je malo drugačija ovih dana i to svi vidimo. Iskreno, ja sam bila srećna prethodnih dana iako ostajem kod kuće. Pronašla sam knjige koje nisam pročitala (i radujem se tome da ih pročitam) i stare sveske sa crtežima i kolažima pa planiram da se vratim tim ''zaboravljenim'' hobijima. Nisam baš organizovala stan kao što sam planirala, ali hoću narednih dana. Što se svakodnevnog života tiče uglavnom radim iste stvari, našminkam se ujutu i uvijem kosu jer me to usrećuje. Počeću i da radim jogu, ja koristim Pocket yoga aplikaciju  i sviđa mi se. U stvari je koristim već skoro deset godina pa možda postoje i bolje, ali sam se na nju navikla. 😂One other thing I do everyday is dress up, I mean not like dressy dress up, but I wear something nice even around the house. Since it is spring after all I choose this floral dress for today. When it comes to patterns, floral is one of my favourites and I love it the most in dresses. I usually pick a pattern that contains two to three colours, this dress was an exception and has more colours and a floral pattern that is not my first choice, but I really liked it, the pattern as well as the cut. And that's a tip for styling florals, the less colours there is in the pattern, the easier it would be to style it. I got the dress last year and I normally wear it inside since the front slip rises up a bit while I walk. Hope that you are all well, make sure to do something for yourself every day, like your hair or makeup, it will definitely make you feel good!

Još jedna stvar koju možete da uradite je da se lepo obučete, ne morate previše da se sredite, ali nosite nešto lepo po kući. Budući da je proleće ja sam za danas izabrala cvetnu haljinu. Kada se radi o printovima, cvetni mi je jedan od omiljenih, a posebno ga volim na haljinama. Obično izaberem print sa dve ili tri boje, ova haljina je izuzetak, ima više boja i cvetni print koji mi inače nije prvi izbor, ali mi se iz nekog razloga svidela i zbog printa i zbog kroja. To i jeste neki moj savet za stilizovanje cvetnog printa, što manje boja ima u printu, lakše ga je uklopiti sa ostalim stvarima. Imam ovu haljinu od prošle godine i inače je nosim samo po kući jer se prednji šlic malo podiže kada se hoda. Nadam se da ste svi dobro, potrudite se da uradite nešto lepo za sebe svakog dana, kao što su frizura ili šmnkanje, sigurno će vam pomoći da se lepše osećate!


Calliope dress
Ti Sento bracelet
Hair clips are from a supermarket 😂

SHOP THE POST