Am I the only one who questions the aesthetic of popular hairstyles? For example these princess Leia inspired buns (only smaller), they've been all over the place lately and I'm not quite sure what to think about them. At one moment they look so cool and cute to me, and childish and juvenile the next. I want to wear my whole hair up in two buns, but I'm not there yet, so I'll be wearing this version instead.

Je sam li ja jedina koja preispituje estetiku popularnih frizura? Na primer one punđice inspirisane punđama princeze Leje (samo manje), na sve strane su u poslednje vreme i nisam sigurna šta o njima da mislim. U jednom momentu mi deluju jako lepo i zanimljivo, a u sledećem detinjasto i nezrelo. Želim da nosim kosu podignutu u dve punđice, ali nisam još spremna za to, pa ću nositi ovu verziju za sada.








If you thought I'm done with double denim, this post is here to reassure you. I did think this combo had a chance to look like a denim disaster, but I went for it (inspired by Instagram, of course) and I think it turned out pretty good.

Ako ste mislili da sam završila sa duplim teksasom, ovaj post je tu da vas razuveri. Jesam mislila da ova kombinacija ima šansu da ispadne kao teksas promašaj, ali sam odlučila da je obučem (inspirisana Instagramom, naravno) i mislim da je ispalo prilično dobro.



Zaful sweater
Love of queen jeans
H&M denim jacket
Dolcis shoes
Mona bag
DVF sunglasses


SHOP THE POST

                 

   





Follow my blog with Bloglovin